Wij halen het beste van jouw medewerkers naar boven

Cursussen & trainingen

Wij verzorgen cursussen en trainingen voor professionals in het onderwijs en sociaal- maatschappelijk domein. Na het volgen van een cursus of training heb je meer kennis, andere vaardigheden en meer zelfvertrouwen. Het resultaat? Je presteert beter op je werk en je hebt meer werkplezier.

Aanmelden voor een cursus

Wat wij doen

Coaching & Advies

Wij bieden naast het geven van cursussen en trainingen tevens coaching en begeleiding aan diverse organisaties. Ons aanbod sluit aan op de dagelijkse praktijk en de specifieke vraag van jouw organisatie.

Verder is ons aanbod gefundeerd op heldere didactische principes, waardoor zowel (ervaren) medewerkers als medewerkers die net zijn afgestudeerd, praktische kennis op een snelle en makkelijke manier kunnen toepassen. Hierdoor kunnen medewerkers efficiƫnter en effectiever ingezet worden in het werkveld.

Wat wij doen

Vernieuwing & Ontwikkeling

Ieder mens of organisatie heeft in meer of mindere mate de behoefte om te veranderen en zich verder te ontwikkelen. Om vernieuwing en verandering te realiseren, wordt er meestal gereflecteerd op het niveau van gedrag en vaardigheden. Soms is het nodig om in te zoomen op het niveau van identiteit en zingeving om daadwerkelijk verandering teweeg te brengen. Onze deskundigen en professionals zijn in staat om op het juiste moment, de benodigde expertise in te zetten voor de ontwikkeling van uw organisatie.

Wil jij met jouw organisatie als het gaat om ontwikkeling en verandering, een nieuwe weg inslaan? Of medewerkers helpen met hun persoonlijke ontwikkeling? Neem contact met ons op via: info@abc-opleidingscentrum.nl of bel ons op 085 060 1958

Contact ons

Wat wij doen

085 060 1958 | info@abc-opleidingscentrum.nl
Kvk 83075119

© 2022 All rights reserved | Powered by Donkeys & Co.