ABC Opleidingscentrum

Over ABC Opleidingscentrum

 

Innovatief onderwijs

Onderwijs begint bij het leren van het alfabet. Wij zijn als oprichters van ABC Opleidingscentrum jarenlang als docenten werkzaam geweest in het primair onderwijs. Als onderwijsprofessionals hebben wij vaak te maken gehad met vraagstukken, zoals: Hoe leren mensen het beste? Hoe krijg je de beste onderwijsresultaten? Hoe kun je studenten uitdagen en hun talenten verder ontwikkelen?

Naast het geven van hoogwaardig kwalitatief onderwijs in het primair onderwijs, hebben wij als oprichters van ABC ruime kennis en ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en in het sociaal maatschappelijk domein. Hierdoor kunnen wij de kennis die jij bij ons op doet, op een hoogwaardig niveau vertalen naar jouw eigen praktijk.

over ABC

De ABC methode

Op de basisschool leren kinderen spelenderwijs de eerste letters van het alfabet. ABC speelt hierop in door de basisbeginselen van ‘actief leren’ toe te passen. Belangrijke lesstof in een betekenisvolle, leuke, stimulerende en spannende ‘jasje’ stoppen, is onze insteek.

Als je bij ons een cursus of training volgt, leer je door: kennis tot je te nemen, zelf te ontdekken, eigen inbreng te leveren, voorbeelden te bedenken, vragen te stellen en te discussiëren met andere deelnemers.

Door deze manier van interactie en reflectie met mede-cursisten, werk je op een prettige manier aan jouw persoonlijke ontwikkeling en komen jouw talenten het beste tot zijn recht.

over ABC Opleidingscentrum

Maatschappelijke betrokkenheid

In het kader van maatschappelijke betrokkenheid houden wij ons met méér bezig dan alleen het aanbieden van cursussen en trainingen. Wij willen mensen inspireren en bijdragen aan een (nog) betere wereld. Dit doen wij door te investeren in een ander om tot verbinding en samenspel te komen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat voor alle betrokken partijen de gestelde doelen succesvol worden behaald.

 

Contact ons

ABC Opleidingscentrum staat voor; ontwikkeling, diepgang en professionaliteit

Waarom zou je kiezen voor ABC?

  • Hoogwaardig kwalitatief onderwijs
  • Gekwalificeerde en ervaren professionals
  • Altijd een betekenisvolle les (actief leren)
  • Vakinhoudelijke kennis en professionele didactische werkvormen
  • Klassikale lessen op uitstekende, goed bereikbare locaties
  • Beschikbaar voor advies, coaching of vragen vóór, tijdens en na de cursus/training

 

Direct al in het eerste contactmoment ervaar je onze kracht: onze persoonlijke interesse. Wij doen er alles aan om jouw talent verder te ontwikkelen en dat stopt niet op de laatste cursusdag. Je kunt op ons rekenen vóór, tijdens en na de cursus.

085 060 1958 | info@abc-opleidingscentrum.nl
Kvk 83075119

© 2022 All rights reserved | Powered by Donkeys & Co.